To Pigogo ανανεώθηκε!

Το website του Pigogo ανανεώθηκε με νέο λογότυπο, φρέσκια εμφάνιση, νέες λειτουργίες και περισσότερες δυνατότητες!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί το ολοκαίνουργιο site του Pigogo είναι στον αέρα!!!

Το Pigogo διαθέτει πλέον ανανεωμένη εμφάνιση, ένα ακόμα πιο εύχρηστο site και πολλές νέες λειτουργίες για να κάνουν τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων πιο εύκολη και διασκεδαστική!

Δες παρακάτω τι ετοιμάσαμε για εσένα:

– Fresh look
Όλες οι σελίδες του Pigogo ξανασχεδιάστηκαν όχι μόνο με στόχο την ανανέωση των χρωμάτων και της γενικής εμφάνισης αλλά με στόχο την ευκολία στη χρήση του! Σε προ(σ)καλούμε να περιηγηθείς και να μας πεις την άποψή σου! Ελπίζουμε να σου αρέσει 🙂

– Πολύ (πιο) αναλυτικό
Οι σελίδες του λογαριασμού περιλαμβάνουν πλέον ακόμα πιο αναλυτικές πληροφορίες για την πορεία των Αγορών, των Πληρωμών και των Αιτημάτων σου! Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα σε βοηθήσει να έχεις ξεκάθαρη εικόνα των χρημάτων που συγκεντρώνεις στο Pigogo.

– Νέα εφαρμογή για κινητά (Google Play Store & App Store)
Είναι γεγονός! Το Pigogo απέκτησε τη δική του mobile εφαρμογή για να κερδίζεις επιστροφή χρημάτων ακόμα πιο εύκολα όπου κι αν βρίσκεσαι! Τι άλλο να κάνουμε πια;! Σπαθιά να καταπιούμε;

– Ανανεωμένο Pigogo ALERT!
Αν πάλι συνηθίζεις να κάνεις τις αγορές από τον υπολογιστή του σπιτιού ή του γραφείου σου, τότε το Pigogo ALERT είναι το must-have εργαλείο για εσένα! Το απόλυτο browser extension διαθέσιμο σε Chrome & Firefox browsers! Αν δεν το έχεις κατεβάσει, τώρα είναι η ώρα!

– Και πολλά ακόμα…
Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ!