Pigogo: Είναι τελικά απάτη ή όχι;


«Καλησπέρα σας. Πως ξέρω ότι το site σας δεν είναι απάτη και θα μας δίνετε τα χρήματα που λέτε;»


Αυτό ήταν το μήνυμα λάβαμε πριν αρκετό καιρό από την Έλενα Χ. η οποία είχε μόλις επισκεφτεί το Pigogo και θεωρούσε ότι ήταν too-good-to-be-true να κερδίζει όντως χρήματα κάθε φορά που ψωνίζει.

Εξηγήσαμε στην Έλενα Χ. πως λειτουργεί το Pigogo, πως εμείς βγάζουμε χρήματα και πως γίνεται να κερδίζουν χρήματα οι ίδιοι μας οι χρήστες. Το κατάλαβε αμέσως και πλέον η αγαπημένη μας Έλενα Χ. είναι ένα από τα πιο πιστά μέλη μας! Φροντίζει να κάνει τις αγορές της αποκλειστικά από τα καταστήματα του Pigogo για να κερδίζει επιστροφή χρημάτων κάθε φορά.

Επειδή μπορεί την απορία για το αν το Pigogo είναι απάτη ή όχι να μην την είχε μόνο η Έλενα Χ., σκεφτήκαμε να τη λύσουμε σε ευθύς αμέσως με τούτο εδώ το blog.


Με 2 λόγια:

Όχι, το Pigogo δεν είναι απάτη.

Ναι, όντως δίνει χρήματα στα μέλη του κάθε φορά που εκείνοι το χρησιμοποιούν για να κάνουν αγορές από τα συνεργαζόμενα καταστήματα.


Πως βγάζει χρήματα το Pigogo;

Κάθε φορά που κάποιο μέλος του Pigogo πραγματοποιεί μία αγορά από συνεργαζόμενο κατάστημα του Pigogo, τότε το κατάστημα μας δίνει μία προμήθεια/αμοιβή. Το Pigogo βγάζει χρήματα κρατώντας ένα μικρό μέρος αυτής της προμήθειας/αμοιβής που λαμβάνει από το εκάστοτε κατάστημα.


Πως μπορεί το Pigogo να δίνει χρήματα στα μέλη του;

Όπως αναφέραμε πιο πάνω, το Pigogo κρατάει ένα μικρό μέρος αυτής της προμήθειας/αμοιβής που μας δίνουν τα καταστήματα ενώ το υπόλοιπο δίνεται εξ’ ολοκλήρου ως επιστροφή χρημάτων στα μέλη μας!


Πως και κάθε πότε πληρώνει το Pigogo τα μέλη του;

Υπάρχουν 2 διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής, σε οποιοδήποτε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό (IBAN) και σε οποιοδήποτε ελληνικό κινητό τηλέφωνο VivaWallet ενώ οι πληρωμές μας πραγματοποιούνται 2 φορές κάθε μήνα!



Αν είχες και εσύ τους ίδιους προβληματισμούς που είχε η Έλενα Χ., ελπίζουμε να σου τους λύσαμε. Αν συνεχίζει να σε προβληματίζει κάτι, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας και θα λύσουμε κάθε απορία σου!

Αν παραμένεις …άπιστος Θωμάς, μία δοκιμή θα σε πείσει! 😉


Ξεκίνα σήμερα τις αγορές σου από το Pigogo!